Over HelloWall - HelloWall
15281
page-template-default,page,page-id-15281,theme-bridge,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Het concept

Het concept is gebaseerd op het feit dat foto’s en afbeeldingen altij oud worden. Hoe leuk de foto ook kan zijn, we raken er op een gegeven moment op uit gekeken. De drempel om een nieuw canvas te bestellen is groot. Dus blijft het oude doek jaren lang hangen. De oplossing is simpel: een vast frame en een verwisselbaar doek.

Daarnaast is de kwaliteit van HelloWall niet te vergelijken met canvas.

Het doek

Het doek is een 250 grams textieldoek met een zwarte achterkant zodat je er nooit doorheen kijkt. De foto’s worden door middel van hitte op het textiel gebrand waardoor de kleuren van het doek afspatten. Deze printtechniek noemen we sublimatie. Het doek heeft rek en is afgewerkt met een siliconen pees die je met groot gemak super strak in het profiel drukt.

Het frame

Het frame is een 27mm aluminium frame met een profiel waar de pees in past. Dit frame is zeer eenvoudig in elkaar te zetten. Het frame is op te hangen met de bijgeleverde wandbevestigingen. Deze wandbevestigingen zijn verstelbaar. Dus als je niet helemaal waterpas hebt geboord is dit alsnog in te stellen.