Inspiratie - HelloWall
15566
page-template-default,page,page-id-15566,theme-bridge,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
Maak een collage van meerdere HelloWall's.

Door meerdere HelloWall’s naast  en/of boven elkaar te hangen creëer je een leuk effect. Je kan op elk doek een aparte afbeelding laten drukken. Ook kan je ervoor kiezen om één afbeelding door te laten lopen over meerdere doeken.

Denk verder dan alleen de woonkamer

Met een HelloWall kun je elke muur en kamer opleuken en eigen maken. Denk bijvoorbeeld aan een ‘saai’ kantoor die je persoonlijk kan maken door een HelloWall met jouw afbeelding.

Leg dierbare herinneringen vast

Maak jouw muur nog persoonlijker met afbeeldingen van dierbare herinneringen. Denk hierbij aan een foto van je huisdier, familie of van een bijzondere vakantie.

Maak gebruik van meerdere doeken

Bestel meerdere doeken zodat je bijvoorbeeld elk seizoen kunt wisselen. De doeken zijn makkelijk te bevestigen in het frame. De doeken zijn makkelijk te bewaren doordat je ze kunt opvouwen.